Wedstrijdcoach

Wedstrijdcoaching

Wedstrijdvissen op hoog niveau is topsport. Door de sterke groei en daarmee samenhangend de concurrentie in deze sport wordt het steeds belangrijker om je professioneel te laten begeleiden. Mental coaching is bij andere sporten al jaren geaccepteerd; binnen de hengelsport staat dit nog in de kinderschoenen. Mental coaching is een van de mogelijkheden om je resultaten sterk te verbeteren.

Elke sportvisser van elk niveau is welkom om gecoacht te worden om zijn of haar persoonlijke doelstellingen te bereiken! Of je nu je eerste wedstrijd vist of je 100ste, alles kan. Next Level Viscoach Gijs Nederlof gaat graag samen met jou die uitdaging aan om jouw doelen te realiseren.

Veel wedstrijdvissers concentreren zich bijna volledig op het vissen van wedstrijden. Iets wat je veel en vaak doet, ga je immers vanzelf beter doen. Toch bereiken de meeste wedstrijdvissers op een gegeven moment het punt waarbij ze merken dat ze niet veel verder meer komen.

Veel vissen is natuurlijk belangrijk. Zonder training wordt het lastig om je te verbeteren. De winst zit hem vaak in de “vergeten” factoren zoals: de voorbereiding, de training, je materiaal- en waterkennis, psychologische oorlogsvoering, je tactische vaardigheden, je wedstrijdmentaliteit en je kennis van de gangbare trucjes en handigheidjes die je een voorsprong op de concurrentie bezorgen.

Door mijn ruime ervaring heb ik een sterke kijk op de wedstrijdsport ontwikkeld. Die ervaring wil ik graag met je delen.

Dit kunnen we doen via:

  • analyse van je (werp)techniek en tips om die te verbeteren;

  • het aanbieden van gerichte trainingsmethodieken en oefenvormen, inclusief ‘slim vissen’;

  • coachingsgesprekken op maat, waarin we jouw doelen gaan bespreken;

  • mentale/fysieke ondersteuning.

Ik ben er van overtuigd dat elke sporter gebaat is bij data-analyse en mentale ondersteuning. In het dagelijks leven zit je de ene dag ook beter in je vel dan andere en is je ‘mood’ veranderlijk. Met wat trucs kun jij je eigen gemoedstoestand bepalen. Het hebben van doorzettingsvermogen, de juiste mindset en een goede trainingsmethodiek zijn daarbij doorslaggevend.

Ik help wedstrijdvissers om hun persoonlijke doelstellingen te behalen. Je betaalt niet voor mijn tijd, je betaalt om je grootste en meest uitdagende doelen te bereiken die je niet kunt bereiken zonder mijn no-nonsense coaching.

Ben je bereid om in jezelf te investeren, stuur ons dan een e-mail op info@nextlevelviscoach.nl of neem contact met Gijs Nederlof op via 06-43095355. (van uit Belgie 0031643095355) Denk voor je mij belt eerst goed na over wat je wil bereiken, dit is namelijk de eerste vraag die ik je ga stellen.