F.A.Q.

Hoe verloopt zo’n coachingsdag?

De coach- of workshopdag begint in principe om 09.30 uur en we gaan door tot 16.30 uur. Uiteraard zijn er ook andere tijdsblokken mogelijk. Zo zijn er ook mogelijkheden om in de avonduren af te spreken. Afhankelijk van je coachingswens bepalen we vooraf de locatie en de onderwerpen die we gaan behandelen.


Moet ik in het bezit zijn van een visvergunning ?

Ja, als we gaan vissen in open water dien je als deelnemer zelf zorg te dragen voor de juiste vergunning. Indien je niet in het bezit bent van een geldige Vispas en de Visplanner App dien je dit vooraf aan te geven zodat we hiervoor tijdig een oplossing kunnen zoeken. Als we gaan vissen op een Commercial heb je geen vergunning nodig.


Wat is het maximaal aantal deelnemers tijdens een coachingsdag?

Je kunt individueel, met z'n tweeën of met maximaal vijf sportvissers een coachingsdag boeken. Wil je met meer dan vijf sportvissers deelnemen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk, maar dan zullen er meerdere coaches ingezet moeten worden.


Kunnen wij je ook inhuren voor het begeleiden van groeps- en/of bedrijfsuitjes?

Ja, ook dat hoort tot de mogelijkheden. Door onze jarenlange ervaring in de hengelsport zijn wij ook in staat om een groeps- en/of een bedrijfsuitje te organiseren. Omdat dit veelal maatwerk is, en elk bedrijfsuitje weer anders ingevuld dient te worden, bespreken wij graag de mogelijkheden rechtstreeks met u. Neem hiervoor gerust vrijblijvend contact met ons op..

Welke wateren wordt er gevist ?
Gevist kan er worden in alle open wateren in Nederland en op de verspreid door Nederland en Belgie gelegen vijvers of Commercial Lakes.

Wat moet ik zelf meenemen?
Voor coachingsdagen dient u zelf te beschikken over hengelsportmaterialen. Uitgangspunt bij een coachingsdag is het materiaal dat je normaal gesproken aan de waterkant gebruikt. Verder dien je in het bezit te zijn van de juiste visvergunning. Tegen meerprijs kan er ook voor de benodigde materialen gezorgd worden. Voor eten en drinken dient de deelnemer zelf voor te zorgen maar kan ook door ons geregeld worden tegen meerprijs.

Kan ik de workshop/lezing/coachingdag annuleren?
Annuleren kan kosteloos tot vijf dagen voor de datum waarop de gereserveerde workshop/lezing/coachingdag gepland staat. Indien de annulering binnen de een tot vijf dagen voorafgaande aan het geplande event valt, dan bestaat recht op restitutie van 50% van de betaalde som. Indien de dag geen doorgang kan vinden door maatregelen uitgevaardigd door de Overheid, dan wordt 100% van de betaalde som gerestitueerd.

Wat gebeurt er bij slechte weersomstandigheden?

Bij te verwachten slechte weersomstandigheden zal in overleg een nieuwe datum worden gepland.

Mag ik foto's maken?
Ja, dit is
toegestaan. Ook door ons worden foto’s gemaakt tijdens de coachingsdag. Na afloop van de coachingsdag krijgt u als deelnemer hiervan een set toegestuurd. Tijdens de coachingsdag genomen foto's kunnen eventueel door ons ook gebruikt worden voor publicatiedoeleinden. Indien hierop geen prijs wordt gesteld, dan dient dit door de deelnemer op de dag van de coachingsdag/workshop doorgegeven te worden.

Hoe boek ik een coachingsdag, lezing of workshop?
Wanneer je interesse hebt in het boeken van een coachingsdag, lezing en/of workshop, stuur ons dan een mailtje via info@nextlevelviscoach.nl. Wij nemen dan op korte termijn contact met je op om je wensen te inventariseren en de mogelijkheden met je te bespreken. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met Gijs Nederlof opnemen. Dit kan via 06-43095355.(van uit Belgie 0031643095355)